Kategoriler

Pensilvanya’dan Atina’ya FETÖ’cülere ‘yardım’ çıkarması

YAVUZ ATALAY - WASHINGTON

Darbecilere kucak açan Yunanistan’da bir skandal daha! FETÖ ini Pensilvanya’dan talimat alan, aralarında kiralık senatörlerin de bulunduğu 15 FETÖ’cü hainin, Türkiye’yi karalamak için Atina’ya düzenli tur yaptıkları ortaya çıktı.

Pensilvanya’dan bir grup FETÖ’cü geçen Ocak ayı sonunda sessiz sedasız Yunanistan’a geldi. Atina ile Selanik’te en az 15 FETÖ’cü ile temasa geçen heyet, Yunan başkentindeki bir hastaneye giderek doğum yapan bir kadını ziyaret etti. Heyette ‘Kimse Yok mu’ derneğinin ABD’deki devamı sayılan ‘Embrance Realif’ adlı örgütün üyelerinin yer aldığı öğrenildi. Heyet üyeleri, Kathimerini gazetesine verdikleri röportajda Yunanistan’daki FETÖ’cülere yardım ulaştırabilmenin yolları aradıklarını söyledi.   

KİRALIK SENATÖRE TUR!

Bu heyetin içinde ABD’li kiralık senatörlerin de olduğu tespit edildi. Öyle ki FETÖ’nün Türkiye’ye karşı başlattığı örgüt üyelerini ‘zulüm görüyorlar’ şeklindeki kara propagandası için ABD-Yunanistan arası düzenli turlar organize ettiği ortaya çıktı. FETÖ’nün maddi yardımlarda bulunduğu Pensilvanya senatörü Margo Davison’un da bunlardan birisi olduğu belirlendi.

TİMSAH GÖZYAŞLARI!

Davidson, ABD’de TV’ye verdiği röportajda elinde hiçbir delil olmadan sadece FETÖ’cülerin anlatımlarıyla Türkiye’yi ağır şekilde suçlayıp darbe girişiminin arkasındaki isimleri ‘mağdur’ olarak nitelendirdi. Türkiye’de FETÖ’cülerin çok büyük baskı gördüğünü bu nedenle ölümü göze alıp Meriç Nehri’ni geçmeye çalıştıklarını anlatan Davidson, hainlerin kaçış hikayelerini dinlerken bir de gözyaşlarına boğuldu.

GÜLEN AĞZIYLA KONUŞTU

Davidson, elebaşı Gülen’in talimatıyla doğum yapan örgüt üyelerine de dikkat çekerek hamile örgüt üyelerinin cezaevlerini doldurduğu yalanını söyledi. Kiralık senatör alçaklığında sınır tanımayarak demokratik Türkiye’nin artık ‘diktatörlükle’ yönetildiğini söyleyecek kadar ileri gitti!

 

Link: https://www.aksam.com.tr/guncel/pensilvanyadan-atinaya-c2-fetoculere-yardim-cikarmasi/haber-707348

Özet
:
Darbecilere kucak açan Yunanistan’da bir skandal daha! FETÖ ini Pensilvanya’dan talimat alan, aralarında kiralık senatörlerin...
Resim
www.yavuzatalay.com

www.yavuzatalay.net

Email

email@yavuzatalay.com

X