Kategoriler

FETÖ’cüler ABD’li Türk avukatlara yalvardı

YAVUZ ATALAY - WASHINGTON

15 Temmuz’da son kozunu oynayan FETÖ üyeleri, Türkiye’deki yargı süreci için ABD’de avukat arayışına girdi.

Türkiye’den kaçarak ABD’ye yerleşen eski futbolcu Hakan Şükür’ün babası Sermet Şükür ile Enes Kanter’in babası Mehmet Kanter için avukat arayan FETÖ’cüler, “Bizi Türkiye’de savunacak avukat yok. Ne olur bizim avukatlığımızı yapın” diyerek ABD’deki Türk avukatlara teklif götürdü. Zekeriya Öz gibi savcıları yetiştirip, kendi lehine kullanmak suretiyle Türk yargısında usülsüz yollarla kadrolaşmış olan FETÖ’cüler, Türkiye’deki tüm hukuk gücünü kaybetti.

'PARA PROBLEM DEĞİL' 

“Para problem değil, adamlarımızı savunun ve dediklerimizi yapın yeter. Lütfen bizi savunun” diyerek ABD’de ikamet eden Türk avukatlara teklif götüren FETÖ’cüler, “Hayır. İhanetin avukatı olamayız” yanıtını aldı. Teklif götürülen hiçbir avukat, FETÖ üyelerini savunmayı kabul etmedi. 

 

Link: https://www.aksam.com.tr/guncel/fetoculer-abdli-turk-avukatlara-yalvardi-c2/haber-577129

Özet
:
Türkiye’den kaçarak ABD’ye yerleşen eski futbolcu Hakan Şükür’ün babası Sermet Şükür ile Enes Kanter’in babası Mehmet Kanter için avukat arayan FETÖ’cüler, “Bizi Türkiye’de savunacak avukat yok. Ne olur bizim avukatlığımızı yapın” diyerek ABD’deki Türk avukatlara teklif götürdü...
Resim
www.yavuzatalay.com

www.yavuzatalay.net

Email

email@yavuzatalay.com

X