Kategoriler

Bu tecavüz değil nefret suçudur!

YAVUZ ATALAY - WASHINGTON

Cami yolunda Torres’in saldırısına uğrayan Hassanen, tecavüze uğrayıp dövülerek öldürüldü. Polis ‘Olay nefret suçu değildir’ dese de ABD’li hukukçular tam tersini savundu.

ABD’de Nabra Hassanen (17), iftar sonrası arkadaşlarıyla birlikte camiye giderken arabadaki 5 kişinin sözlü tacizine uğradı. Araçtan inen El Salvadorlu Martinez Torres (22) küçük kızı dövdü. Sonrada ıssız bir yere götürdü.  

ÖNCESİ İSLAMA HAKARET 

AKŞAM’ın birinci elden ulaştığı bilgilere göre; başörtülü olduğu için şiddete uğrayan Hassanen, Torres tarafından tecavüze de uğradı. Sonra da Torres, beyzbol sopasıyla kızı öldürdü. Polisin, “Olay nefret suçu değil” demesi tepkilere ve soru işaretlerine yol açtı. AKŞAM’ın sorularını yanıtlayan ABD’li hukukçular, “Kızın, katille ilgisinin olmaması, katilin cinayet öncesinde İslam’a hakaret etmesi nefret suçunun ta kendisidir” ifadelerini kullandılar. 

 

Link: http://www.aksam.com.tr/dunya/bu-tecavuz-degil-nefret-sucudur/haber-636625

Özet
:
Cami yolunda Torres’in saldırısına uğrayan Hassanen, tecavüze uğrayıp dövülerek öldürüldü. Polis ‘Olay nefret suçu değildir’ dese de ABD’li hukukçular tam tersini savundu...
Resim
www.yavuzatalay.com

www.yavuzatalay.net

Email

email@yavuzatalay.com

X